Aanbestedingen

Hoe leg je op overtuigende wijze een kabel op de zeebodem? Wat ben je van plan met die 1000 hectare? Waar zit het innovatieve precies in? Met visuals erbij is het makkelijker praten.

HDD rig with an entry shaft
Schetsen die een aanbesting verduidelijken met vilstiften en pennen op tafel

Overtuigende visuals voor tenders en aanbestedingen

Aantrekkelijke tenders

Het gaat om een flink project. Je komt met goede ideeën. Hoe neem je belanghebbenden en beslissingsmakers mee in je proposal? Leg je plannen eerst aan mij uit. Tijdens ons gesprek begin ik vaak gelijk met tekenen. Schetsen die raak zijn, werk ik uit tot overtuigende visuals.

Lex de Prieelle aan het werk met illustraties voor een aanbesteding

Aanbestedingen presenteren

Kun je de aandacht pakken? Breng je het overzichtelijk? Vat iedereen de essentie? Zeker bij complexere projecten, maken visuals het verschil. Een helicopterview van het plangebied. Een doorsnede van het cruciale onderdeel. Een tijdlijn voor het meerjarenplan. Slides met tekst en grafiekjes maken niemand enthousiast. Met mijn illustraties achter je, sta je een stuk makkelijker te presenteren.

Schetsen die een aanbesting verduidelijken met vilstiften en pennen op tafel

Complex en groot?

Van veel dit soort projecten kan ik helaas geen voorbeelden laten zien. Aanbestedingen en tenders vragen om discretie. In grote lijnen? Regelmatig schuif ik aan bij besprekingen over:

Wat kan ik voor uw proposal betekenen? Ik kom graag een voorbeeldje schetsen > contact@studiolex.nl    +31 76 515 11 55
Kansen die je aandacht geeft GROEIEN :)
Multi purpose / cble laying vessel and a semi-submersible pipelay vessel Castoro sei