Video

Ik hou van bewegend beeld. Als creative professional help ik dan ook graag bedrijven met hun videomarketing.

Video marketing brengt mensen in beweging, kan inspireren, informeren en neemt mensen mee in uw verhaal.

Snel en dynamisch

Bewegend beeld pakt de aandacht van je kijkers. Met mooie drone opnames en korte video's kun je in een kort moment laten zien hoe iets werkt, hoe een project tot stand is gekomen of hoe de omgeving er uitzien.  

In deze tijd waar vakbeurzen of andere presentaties minder vanzelfsprekend zijn geworden kan video bijzonder overtuigend werken in de bijdragen die je deelt op LinkedIn,

Kort en bondig

Ik ben een enorme perfectionist, toch hou ik er ook weer niet van om de werkelijkheid eindeloos te polijsten. Ik probeer het moment optimaal te benutten en snel te schakelen. Te filmen wat er op het moment toe doet, zonder eindeloos met lampen te gaan stoeien.  

Muziek, geluid en edit

Het monteren van een film, de edit, is voor mij een heerlijk proces van opruimen en wegstrepen. Alleen de essentie van de essentie doet er toe. Ik sta er keer op keer weer van te kijken hoeveel informatie je in 40 seconden kunt neerzetten.

Natuurlijk kost dat tijd en aandacht. Vooral  de muziek is in mijn producties vaak een zeer belangrijke factor. Het geeft de juiste dynamiek aan een montage, het juiste tempo om zo perfect aan te sluiten bij de kijker: uw doelgroep.