Animaties

Hoe leg je in een paar seconden uit hoe iets in elkaar steekt? Hoe laat je zien hoe een product beweegt dat nog niet bestaat? Met bewegend beeld praat het een stuk makkelijker.

Logo van Studio Lex - High impact visuals & 3D infographics, Breda
informatieve illustratie met daarop 2 schepen die een kabel op de zeebodem leggen
isometric production process infographic
Subsea ROV trenchformer illustration with blue background

Technische 3D animaties voor LinkedIn,
social media, vakbeurzen en presentaties.

Helder en inzichtelijk

Probeer eens in een paar seconden uit te leggen  wat er werkelijk uniek is aan je innovatie. Een animatie laat dan vaak beter zien hoe iets werkt dan het hele proces in tekst te moeten omschrijven.

Naast informatieve illustraties werkt bewegend beeld bijzonder overtuigend in de bijdrage die je deelt op LinkedIn, op vakbeurzen of andere presentaties.

Animaties in Powerpoint en Keynote presentaties

Soms worden animaties alleen intern gebruikt om klanten te overtuigen hoe iets in elkaar steekt of hoe een bepaald proces verlopen is. Het voordeel van animaties in Powerpoint of Keynote presentaties is, dat de spreker zelf het tempo bepaalt wanneer de kijker iets moet zien.

Vaak is een vereenvoudigde weergave van de werkelijkheid bijzonder krachtig zonder dat er een voice-over of muziek nodig is. Soms het het voldoende om een paar lijnen te laten bewegen. Binnen 10 seconden je opdrachtgever overtuigen. Dat is de kracht van animatie.

Technische en complexe animaties

De afgelopen jaren is er enorm veel veranderd in de manier waarop we informatie tot ons nemen. Het beeld moet steeds sneller en eenvoudiger. To the point in een paar seconden.

Tientallen bedrijven in binnen- en buitenland heb ik succesvol kunnen helpen door hun product of proces helder in beeld te brengen.  Neem gerust contact op om te kijken hoe ik u het beste kan helpen.

Hoe maak je het onzichtbare zichtbaar en begrijpelijk? Vereenvoudigde animaties geven een boost aan je presentatie.