3D kaarten

Is het een beetje te volgen? Heldere kaarten geven overzicht. Ik ontwerp (3D) kaarten die plaatsen en plannen overzichtelijk maken.

Infographic kerncentrale Borssele
wayfinding project Amsterdam Parkeergarage Elandsgracht
Ingang hoofddorp Ziekenhuis informatieve illustratie en 3D kaart
Schematische weergave van ondergrondse gasopslag
Tamoil 3D kaart Edam busstation met N247
Leidseplein Amsterdam schouwburg landmark icon
wayfinding Amsterdam station Muiderpoort
Borssele windpark kaart van Zeeland
Mahler4 Amsterdamse Zuidas wayfinding project
Infographi van de Triple O Campus in Breda

(3D) kaarten voor wayfinding en gebiedsontwikkeling

Wayfinding in 3D

U bevindt zich hier. En wel precies hier. Voor wayfinding graphics is ongeveer niet genoeg. Het moet helemaal duidelijk zijn. Heb je perfecte overzichtskaarten3D map Triple O Campus in BredaJe weg vinden op een campus terrein#visualisatie #3D kaarten #Triple O Campus in perspectief nodig? Ik maak je wayfinding project compleet.

Het gaat zeker niet alleen om perspectief tekenen. Vanuit welk standpunt kijkt een bezoeker? Welke punten vallen dan het meest op? Wat kan ik weglaten, wat moet ik benadrukken? Die vragen maken het voor mij interessant.  Om een goed beeld te geven hoe bijvoorbeeld een metrostation in elkaar zit zijn 3D-kaarten onmisbaar.

Gebiedsontwikkeling in kaart

Werk- en bouwtekeningen zijn perfect voor mensen die in het vak zitten. Leg ze voor aan een leek en het is alsof je ze een rebus laat oplossen.

Met duidelijke visuals dicht ik de kloof tussen insiders en buitenstaanders. Hiermee zorg ik dat je voorstel goed aankomt bij bijvoorbeeld omwoners en beleidsmakers.

Offshore windfarm park layout map by Studio Lex

Ik bespaar moeite

Hoe kijk je terug op een bezoek aan een nieuwe plek? Of op de presentatie van een plan voor gebiedsontwikkelingKaart met het werkgebied van een ondergronds infra projectWerkgebieden#visualisatie #3D maps? Een stuk positiever als je goed geïnformeerd bent. Daar draag ik graag aan bij.

Het is fijn om te weten waar je staat
3D kaart van de Nieuwmarkt in Amsterdam - wayfinding project voor Paul Janssen imagineering