(3D) kaarten

Is het een beetje te volgen? Heldere visuals geven overzicht. Ik ontwerp (3D) kaarten die plaatsen en plannen overzichtelijk maken.

Route Afvalwaterpersleiding (AWP) Brabantse Delta traject Moerdijk Bath
3D kaart voor het openbaar vervoer in Amsterdam
Location map of the Borssele Windfarm Park

(3D) kaarten voor wayfinding en gebiedsontwikkeling

Wayfinding in 3D

U bevindt zich hier. En wel precies hier. Voor wayfinding graphics is ongeveer niet genoeg. Het moet helemaal duidelijk zijn. Heb je perfecte 3D kaarten nodig? Ik maak je wayfinding project compleet.

Het gaat zeker niet alleen om perspectief tekenen. Vanuit welk standpunt kijkt een bezoeker? Welke punten vallen dan het meest op? Wat kan ik weglaten, wat moet ik benadrukken? Die vragen maken het voor mij interessant.

3D kaart van Amsterdam Muiderpoort by Lex de Prieelle - Studio Lex in opdracht van Paul Jansen

Gebiedsontwikkeling in kaart

Werk- en bouwtekeningen zijn perfect voor mensen die in het vak zitten. Leg ze voor aan een leek en het is alsof je ze een rebus laat oplossen. Met duidelijke visuals dicht ik de kloof tussen insiders en buitenstaanders. Hiermee zorg ik dat je voorstel goed aankomt bij bijvoorbeeld omwoners en beleidsmakers.

Offshore windfarm park layout map by Studio Lex

Ik bespaar moeite

Hoe kijk je terug op een bezoek aan een nieuwe plek? Of op de presentatie van een plan voor gebiedsontwikkeling? Een stuk positiever als je goed geïnformeerd bent. Daar draag ik graag aan bij.

Het is fijn om te weten waar je staat
3D kaart van de Nieuwmarkt in Amsterdam - wayfinding project voor Paul Janssen imagineering