Op dit ogenblik is er helaas geen stage plaats beschikbaar. Je kunt je niet meer voor een stageplek inschrijven…

Freelancers

Iets voor jou?
Studio Lex is een visualisatiebureau met de focus op technische animaties en 3D infographics. Wij maken het onzichtbare zichtbaar. We zijn altijd geïnteresseerd in een samenwerking met zelfstandige professionals op het gebied van 3D animatie, grafische vormgeving of After Effetcs. Hou je net als wij van (technische) 3D animaties of 3D infographics? Kom gerust eens langs op de Hoornwerkstraat te Breda.

Wie zoeken we?
Het liefst iemand die al jaren zelfstandig werkt op het gebied van visualisaties en animaties. Iemand die net als wij geloven in samenwerken en een affiniteit heeft met de visuele kant van techniek.

Wij werken al ruim 15 jaar met Cinema 4D. Dus voor een geoliede samenwerking is kennis van dit 3D programma echt een absolute must. Je hoeft zeker niet alle modules van binnen en buiten te kennen. Misschien ben je alleen maar thuis in 3D modeling of ligt het “riggen” je meer. Maakt niet uit… Maar de ervaring leert dat het heen en weer switchen van andere 3D programma’s naar Cinema 4D tijdens het animatie proces niet optimaal is. Vandaar dat Cinema 4D onze voorkeur heeft.

Wat kunnen wij voor je betekenen?
We werken in een kleine studio met meerdere zelfstandigen in een informele werksfeer. In drukke tijden doen we vaker een beroep op andere professionals. Het zou mooi zijn als je in de buurt van Breda zit, maar we hebben ook een hele fijne samenwerking met iemand die in Sydney woont. Van alle projecten houden we van begin tot het einde de regie in handen, maar er zijn altijd onderdelen in het productie proces die we graag uit handen geven.

Lijkt het je wat?
Bel ons op! Kom gerust eens langs of vul dit formulier in met je motivatie en een laat iets van je werk zien.

 

Je voornaam

Je achternaam

Je email

Woonplaats

Telefoonnummer

Waar kunnen we jou voor bellen?

Staat je werk ergens online?

Gespecialiseerd in 3d animaties, 3d visualisaties en illustraties