Uw verhaal visueel verhelderd

Wij maken de meest heldere en inzichtelijke 3D graphics die mensen helpen om een techniek beter te begrijpen. In nauwe samenwerking met ondernemers, wetenschappers of technici verhelderen wij een verhaal visueel. Zo geven we hun enthousiasme door aan de doelgroep. Elke opdracht daagt ons uit om op zoek te gaan naar het meest aantrekkelijke beeldmateriaal.

We combineren grafische vormgeving met techniek en 3D beelden. Met animatie en film voegen we daar nog de verhaallijn aan toe wat uw presentaties nog interessanter maken. In ons werk streven we niet het fotorealisme na, maar wel de perfectie bij het overbrengen van de boodschap. Bekijk onze portfolio om een idee te krijgen of wij iets voor u kunnen betekenen.

Lex de Prieëlle is in 1996 afgestudeerd aan de AKV St. Joost in Breda afdeling Ruimtelijk Ontwerp. Hij heeft intussen meer dan 20 jaar professionele ervaring op het gebied van ruimtelijk ontwerp, concept visualisatie en ruimtelijke visualisatie.  Sinds 2001 ligt zijn focus meer op het creëeren van 3D visualisaties en 3D infographics. Hij werkt vaak nauw samen met vakgenoten en partners zoals: Vincent Oudendijk, Arjo Rozendaal en Frank van Mourik.

Bekijk de Showreel

Gespecialiseerd in 3d animaties, 3d visualisaties en illustraties